Közös célunk:

A CEEDVADASZ és a JÁRMŰGARÁZS célja, hogy a piacon egyedülálló ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtson a jármű üzemeltetők számára. Autó szerviz hálózatunkkal országos szinten és Európán belül is arra törekszünk, hogy bizalmat és megbecsülést építsünk ki ügyfeleinkkel, és autójuk javítását a lehető legkellemesebbé tegyük.

Szervizhálózat kialakulása:

Ceedvadasz 2017 óta van jelen a piacon, mint minősített járműgarázs 2020 óta külön szervizbrandként elérhető. Elmondható, hogy a szükség hozta a szerviz-tevékenységet. A szerviz-tevékenység a piaci igényekre adott válaszként indult el, mivel a KIA és Hyundai típusokra nem specializálódtak a szervizek. A kapcsoltok és a megkeresések alapján ezen járművek javítási támogatását, és ezzel együtt a megkeresések szerint karbantartásokat kezdtem el elvégezni. A növekvő kereslet kielégítése érdekében műhelykapacitást bővítettem szabadkapacitás felhasználással, és jelenleg franchise partnerszerződéseket kötöttem, tulajdonosi érdekeltséggel. Elérkeztünk a jelenbe, és továbbra is szeretettel várjuk Önt új vagy visszatérő ügyfélként bármelyik telephelyünkön.

Szolgáltatásainkat a következő alapelvek vezérlik:

Ügyfélközpontúság: Fő célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében rugalmasak, proaktívak és kommunikatívitásra törekszünk.
Átláthatóság: A javítási folyamat főbb lépéseiről tájékoztatjuk és tisztában lesz a felmerülő várható költségekkel.
Megbízhatóság: Szakképzett szerelőink kizárólag minőségi alkatrészeket használnak, és precíz munkát végeznek.
Költséghatékonyság: Ár-érték arányban kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk.

A CEEDVADASZ járműgarázs szerviz hálózat, valamennyi telephelye a KIA, HYUNDAI és Toyota márkák szervizelését végzi.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

5+1 Aranyszabályunk:

Fontosnak tartjuk az átláthatóságot, ezért márkánkénti típusokra bontott díjtáblázatokat állítottunk össze, amelyeket az alábbi linkeken érhet el:

KIA DíjtáblázatHyundai DíjtáblázatDióstisztítás bejelentkezés

Díjtáblázatainkban teljes körűen feltüntettük az egyes javítási munkálatok árait, hogy Ön már a javítás megkezdése előtt tisztában legyen a várható költségekkel. Ezenkívül bármilyen további kérdésére szívesen válaszolunk telefonon, e-mailben vagy személyesen.

A CEEDVADASZ-nál Ön biztos lehet benne, hogy nem éri kellemetlen meglepetés a javítási számlával kapcsolatban.

Válasszon minket, ha megbízható és professzionális autószerviz szolgáltatást keres!

További információk, bejelentkezés:


Call Now Button